Herbalife Challenge: December 2017

Het is alweer bijna december en dus ook bijna de laatste maand van het jaar! Tijd om die voornemens van 2017 nu echt te realiseren en in actie te komen!

DECEMBER Challenge #HerbalifeNutrition !🔥 Wil jij ook nog net wat lekkerder in je vel zitten voor de feestdagen?🎁🎄 Nieuwe maand, nieuwe kansen!💪🏻Ik ga er in ieder geval voor de volle 100% tegenaan, je kunt me volgen op instagram!

Doe mee

💌 Online community met allemaal gemotiveerde mensen
✅ Maaltijdplan persoonlijk op jou afgestemd
🏋🏼‍♀️ Dagelijkse workouts
⏰ 24/7 Online support en coaching
📲  info@lynnsfitsupport.nl

Wil jij ook graag meedoen met de December-Challenge? Wil je graag dat extra stukje coaching als stok achter de deur? Dit doe ik 1-op-1 met behulp van de Herbalife producten. Mail me je doelen, dan ga ik jou ook helpen!😃 Coaching is online, waar je woont maakt dus niets uit! Ook voor meer info mag je me je doelen mailen, dan stuur ik je vrijblijvend meer info toe!

1 Reactie

  1. 23 augustus 2022 / 11:32

    Hey! I’ve just checked Lynn’s Facebook page and Dutch Power Team’s page where she is a fit coach at the moment. She knows her job and helps people become active and healthier with Herbalife Nutrition and lifestyle! Lynn is doing a great job indeed. Don’t hesitate to join her program!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluit