Terugblik op VenloStormt 2016 en 2017

VenloStormt… nog even en we mogen weer! In het weekend van 9 en 10 juni wordt de vijfde editie georganiseerd en ga ik voor de derde keer meedoen! Waarom ik weer mee ga doen? Nou, wat is er nu leuker dan sporten, vies worden, halfpipes beklimmen, onder tanks door tijgeren, door modderpoelen slidderen (af en toe een schoen verliezen hoort daarbij), over auto’s klauteren en ga zo maar door! Ik heb me beide jaren kapot gelachen met mijn team. Dit jaar doen we met onze eigen bootcampgroep ‘Fitcamp Venlo’ mee en zijn we dus met een nog grotere groep, FUN gegarandeerd!

VenloStormt 2016

In 2016 was het voor ons de eerste keer dus we hadden geen flauw idee wat we konden verwachten. We deden mee met de groep van BodyStyle HealthCentre (mijn fysiotherapiepraktijk ligt in deze sportschool) en hebben dat jaar gekozen voor de kortste afstand: 6,7 km. Het begon allemaal al erg leuk met een goede warming-up! Dat deze warming-up gedeeltelijk uit danspasjes bestond was dan wel weer even een dingetje want soepel dansen is zeg maar niet meteen een van mijn grootste talenten (althans niet zonder toevoeging van alcohol haha). Door de lompheid zat de sfeer er meteen goed in en de muziek hielp hier zeker ook een handje bij!

Dit jaar liepen de starttijden heel erg uit. Wij waren later in de middag ingedeeld en moesten ongeveer drie kwartier wachten. Aandachtspuntje voor volgend jaar maar verder mocht dat de pret natuurlijk niet drukken. Eenmaal bezig vonden we het allemaal geweldig! Je mag alle dingen doen die normaal gesproken niet mogen of kunnen en dat vond ik prachtig! In de maas springen, over auto’s rennen (dit was echt zo’n mini-bucketlist dingetje) door de modder ploeteren, noem maar op. Overal stond publiek om je aan te moedigen en waarschijnlijk ook een beetje uit te lachen, moet kunnen! De hindernissen waren erg leuk bedacht en eigenlijk allemaal goed te doen qua zwaarte. Kortom, het was een superleuke en gezellige dag en zeker voor herhaling vatbaar!

VenloStormt 2017

Dit jaar wisten we wat we konden verwachten en wilden we wat meer uitdaging. We kozen voor de middelste afstand: 11 km. De warming-up was weer hetzelfde geregeld en door mijn ervaring van vorig jaar ging zelfs het dansen al iets beter, proud! Ook had VenloStormt ervoor gezorgd dat de starttijden dit jaar niet uitliepen, een groot pluspunt ten opzichte van 2016. De hindernissen waren ook dit jaar weer erg leuk. Er zaten hindernissen van 2016 bij maar er waren ook genoeg nieuwe hindernissen┬ábedacht, leuke combinatie! De 11 km vond ik wel een stuk pittiger dan de kortste afstand. In 2016 was ik na het evenement helemaal niet zo moe maar dit jaar merkte ik toch dat mijn armen en benen goed vermoeid waren. Dit vond ik juist lekker… Want ja, als je gaat sporten wil je ook moe worden en achteraf een voldaan gevoel hebben toch!

VenloStormt 2018

Dit jaar heeft DSV VenloStormt voor andere afstanden gekozen. Bij de 11 km van vorig jaar zaten twee lange renafstanden die bij veel bestormers niet zo in de smaak vielen. Om deze reden hebben ze deze stukken uit het parcours gehaald en blijft voor dit jaar een afstand van 9 km over. Helemaal prima als je het mij vraagt! Ik heb dit jaar samen met Vanja (schoonbroer) al een voorproefje gehad van de nieuwe hindernissen. Eind februari werden we namelijk gevraagd of we de nieuwe hindernissen wilden komen testen. Natuurlijk wilden we dat! Ik kan jullie vast verklappen, ze zijn stuk voor stuk weer erg leuk! Wat mij opviel is dat dit jaar het samenwerken veel meer centraal staat. Sommige van deze nieuwe hindernissen kun je gewoon niet alleen bestormen, je hebt je team dus echt nodig. Dat vind ik super leuk! Zeker omdat we dit jaar met onze bootcampgroep meedoen wordt dit een gave uitdaging!

Meedoen?

Conclusie van het verhaal is dat ik VenloStormt ieder jaar nog geweldig vond en jullie dan ook zeker wil aanraden om ook eens mee te doen! Wil je graag met onze bootcampgroep ‘Fitcamp Venlo’ meedoen dan kan dat natuurlijk! Stuur me even een mailtje naar info@lynnsfitsupport.nl of kom gezellig een keertje vrijblijvend mee trainen op de donderdagavond! We vertrekken altijd om 19:30 uur vanuit Station Blerick en gaan dan een uurtje bootcampen. Als je samen met ons deelneemt aan VenloStormt krijg je ook nog korting op je startbewijs, ideaal dus! Inschrijven kan hier tot en met 3 juni 2018. Ik heb er weer heel veel zin in en wens alle bestormers heel veel SUCCES en PLEZIER!

Liefs,

Lynn

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluit