Ondernemen: Dear boss, I quit!

Vorige week heb ik één van mijn eerste business-doelen bereikt en dat wil ik graag met jullie delen ter inspiratie! Lees je mee?

Eigen bedrijf vs. (on)zekerheid

Zoals de meesten wel weten heb ik in oktober 2017 officieel een eigen bedrijf opgezet. Ik bied daar fysiotherapie aan, maar ook begeleiding als Herbalife Coach naar een fitte leefstijl (link: AD schreef er vandaag nog een mooi artikel over!). Ondernemen is een grote uitdaging en brengt ook wel wat onzekerheid met zich mee. Om deze reden heb ik er toen voor gekozen om naast deze eigen business parttime in loondienst te gaan werken als fysiotherapeut. Ook leek het me fijn en vooral leuk om mijn bijbaantje bij de Bovenste Molen in Venlo nog te behouden voor een paar uurtjes.

Tijd voor verandering

Ik heb bovengenoemde jobs een half jaar lang met heel veel plezier gecombineerd, maar er is ook veel veranderd in die tijd! Vanaf februari kunnen mensen mijn fysiotherapieconsulten gaan declareren waardoor mijn praktijk in korte tijd enorm is gegroeid! Hier ben ik dan ook super dankbaar voor! Daarnaast ben ik me sinds de officiële start van mijn bedrijf ook veel meer gaan focussen op mijn ‘werk’ (voelt niet zo!) als Herbalife Coach. Dit resulteert in veel enthousiaste mensen die graag met behulp van mijn begeleiding hun fitdoelen willen bereiken… En damn wat vind ik dat LEUK om te doen! Door deze twee laatste ontwikkelingen heb ik het op het moment drukker dan ooit en daarom was het tijd voor de eerste stap naar volledige vrijheid: stoppen met werken bij de Bovenste Molen!🍀

Dear boss, I quit!

Ik heb 4 jaar met heel veel plezier bij de Bovenste Molen gewerkt en dat heb ik met name te danken aan de lieve collega’s daar, DANKJEWEL!😘 Afgelopen vrijdag heb ik er voor het laatst gewerkt en gisteren heb ik mijn werkkleren ingeleverd… Lekker definitief dus! Soms vind ik het ergens wel een beetje jammer maar dat gevoel wordt vervolgens meteen overschaduwd door enthousiasme en geluk. Geluk dat ik mijn dromen heb durven najagen, de kansen en uitdagingen voor mezelf heb gecreëerd en ze vervolgens ook heb waargemaakt! Dear boss, I quit!

         

 

Het is tijd voor THE NEXT STEP! Ik ga lekker zo door en geniet enorm van elk stukje vrijheid dat ik er iedere dag weer bij krijg door hard te werken (lees: te doen wat ik leuk vind!). Enne, pssst: op naar de volgende baas! 😉

Liefs,

Lynn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door deze website te bezoeken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluit